FRITID

Undervisningen fylder naturligvis en del i din hverdag. Men når du er færdig med undervisningen, er fritiden din egen. Her kan du f.eks. benytte vores multihal, hvor du kan træne i vores fitness- og styrketræningsområde, klatre på klatrevæggene, spille fodbold, håndbold eller basket, bruge vores skateboardareal og skatepark eller blot nyde samværet med de andre elever og lave, det, I synes, er sjovt.

De faciliteter, som du har tilgængelig som linjeelev i linjetimerne f.eks. mountainbikes, kunstlokale, ridebaner m.v., vil du også efter aftale med din linjelærer have adgang til i din fritid. Dette giver dig og dine kammerater en masse spændende muligheder.

Du kan også cykle til Strib eller Middelfart for at shoppe lidt eller blot hygge dig med en tur i gågaden.

Om sommeren tager alle typisk en del til stranden, som ligger meget tæt på skolen. Nogen har endda en hest med og ridder en tur ud i vandet.

Der mangler aldrig noget at lave eller nogen at være sammen med. Med god fantasi kan alt lade sig gøre!

DC_9396.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018