KONTAKTGRUPPER

Som elev kommer du til at bo i et af vores 3 elevhuse: Kastanjely, Bøgely eller Birkely. Husene er inddelt i kontaktgrupper, og hver gruppe består af 12-16 elever, som du deler hverdagen med. Hver kontaktgruppe er sammensat af både drenge og piger, som er på forskellige klassetrin. Vi har både 1-, 2- og 3-mandsværelser, og hver gruppe har en stue, der fungerer som gruppens fælles samlings- og hyggested.

Hver gruppe har en kontaktlærer, som er din nærmeste voksen her på skolen, og som mødes med dig og din kontaktgruppe mindst én gang om ugen.

Kontaktgruppen er et af dine mange fællesskaber på skolen, og den danner en tryg og velkendt ramme om dig og dit efterskoleår på Billeshave Efterskole.

HDC_0009w.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018