Udlandsrejser

Hvert år tager vi eleverne med på tur ud i Europa. Det kan være i Skandinavien eller andre steder i Europa. Det kan også være uden for Europa.

Fælles for begge ture er, at de er inkluderet i prisen.

Den ene tur er vi på ski da denne form for fællestur giver en masse til eleverne i forhold til motion, fællesskab og sammenhold. Vi rejser gerne på en måde således eleverne selv skal stå med en eller anden form for ansvar. Det kan være eleverne skal bo i hytter, og de selv skal handle ind i pågældende land samt lave mad til deres hytte, hver dag.

Den anden tur tager vi gerne et sted hen hvor flere ønsker kan blive opfyldt.
På denne tur vil vi gerne koble noget af det som eleverne skal opleve, til deres daglige undervisning og som en del af deres eksamenspensum. Samtidig vil vi også gerne give dem noget historisk, socialt og kulturel indsigt i det område vi befinder os i.
Sidst men ikke mindst forsøger vi at lægge 1-2 linje dage ind, i den by / område vi befinder os i.
Det har vi erfaring med at det virker rigtig godt.

Den ene tur ligger typisk i starten af september og skituren er typisk placeret i foråret.

Udover dette er der også mulighed for at komme med til Skotland som er en del af vores Cambridge Class, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Se mere info om Cambridge under menuen; Undervisning


rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018