Åbent hus på BE

Åbent hus dage til skoleåret 2018/2019

For at blive optaget som elev på efterskolen skal du komme og besøge os. Så åbent hus er kun for dem der endnu ikke har fundet en efterskole, og stadig leder efter en.

Kom på en af vores åbent hus dage, hvor du og dine forældre får en rundvisning på skolen og en snak med forstander og viceforstander, der fortælles om vores efterskoletilbud.

Åbent hus dage starter altid med en rundvisning.

Efterfølgende er der kaffe, kage og mulighed for at spørge om skolen og alle de muligheder, vi byder på. Arrangementet tager mellem halvanden og to timer.

Foreløbig er der arrangeret følgende åbent hus-dage:

  • Søndag d. 22. april 2018 kl. 12.00
  • Søndag d. 3. juni 2018 kl. 14.00

Du er altid velkommen

Hvis du ikke har mulighed for at komme til en af vores åbent hus dage, er det altid muligt at lave en aftale med skolen om et individuelt besøg.

Uanset, hvornår du ønsker at komme og besøge Billeshave Efterskole, vil vi gerne have, at du ringer til skolen på 6440 6094 eller udfylder nedenstående formular. Skriv meget gerne hvilken linje, du er mest interesseret i.

Vi glæder os til at se dig.
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018