VÆRDIGRUNDLAG

Demokrati & Ligeværd
På Billeshave vægter vi demokrati og det at forholde sig til og respektere andres meninger. Vores udgangspunkt er, at vi er ligeværdige mennesker i en globaliseret verden.

Udvikling & Ansvarlighed
På Billeshave efterskole ser vi det som positivt, at verden forandrer sig, og at mennesker udvikler sig gennem hele livet. Dette fordrer ansvarlighed både for sig selv, for andre og for natur og miljø.

Engagement og Trivsel
Vi prioriterer glæden og muligheden for at vokse sammen med andre og at engagere sig i faglige og sociale sammenhænge. Vi vægter sund kost, motion og bevægelse.

DC_8642_1.jpg

Formål:
På Billeshave vil vi i et samarbejde mellem personale og elever skabe en skole med det formål at åbne døre. Dørene fører indad i forhold til den enkeltes nysgerrighed, udvikling og kompetencer, og dørene åbner op til en globaliseret og mangfoldig verden.

Gennem boglig undervisning, projekter, linjefag og arrangementer vil vi give eleverne kreative, faglige og sociale kompetencer, som styrker deres evner til at deltage i videre uddannelse og samfundsliv.

Vi vil gennem en dagligdag, hvor eleverne har reel indflydelse og ansvar, give eleverne forudsætninger for at være aktive medborgere i et demokratisk, tolerant og mangfoldigt samfund.

HDC_0003w.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018