UNDERVISNING

På Billeshave Efterskole lyder vores vision:

"Med vores elever i centrum vil vi igennem aktiv læring og moderne undervisning skabe indsigt og udsyn for den enkelte, så de kan agere som moderne globale borgere."

På Billeshave arbejder vi hele tiden på at gøre undervisningen varieret og spændende gennem projektorienteret undervisning, kurser, anderledes uger og lejrskoler med det mål, at du udvikler dig fagligt og menneskeligt.

På Billeshave Efterskole tager vi udgangspunkt i niveaudelt undervisning. Det betyder, at eleverne bliver testet og delt i fem hold på tværs af 9. og 10. klasse i følgende fag: dansk, matematik, engelsk og tysk.

Undervisningen på Billeshave Efterskole fører frem mod prøverne FP9 og FP10. Herudover har vi en bred vifte af linje- og profilfag, der også altid har aktiv læring og moderne undervisningsformer i fokus. Vi skal gøre opmærksom på at skolen ikke tilbyder undervisning i kristendomskundskab eller FP9 prøve i dette fag.

I forbindelse med vores linjefag er det muligt at tilkøbe forskellige tøjpakker gennem Sportigan.HDC_0010w.jpg
mag_new.JPG
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018