ALMENE FAG

Alle elever på Billeshave Efterskole skal deltage i undervisningen i dansk, engelsk, matematik og idræt i 9. og 10. klasse.

I 9. klasse skal alle eleverne også have tysk - samt modtage undervisning i geografi, biologi, historie, samfundsfag og fysik/kemi. Skolen tilbyder dog ikke undervisning i kristendom.

I 10. klasse kan du vælge tysk, fransk eller fysik/kemi.

Skolen tilbyder også en række profilfag. Se mere under denne fane.

Vi har to 9. klasser og to 10. klasser.

Skolen har altid din læring som det primære fokus, og planlægningen af undervisningen foregår i et tæt samarbejde mellem lærerne i de to årgangsteams. Denne struktur gør, at du som elev altid vil modtage en spændende og varieret undervisning, der ofte er projektorienteret og temaorienteret.

Du lærer at anvende fagene til noget og på noget. Endvidere får du undervejs nogle vigtige redskaber til at blive klogere på din egen læringsproces. Du lærer at lære - og dette på en sjov og afvekslende måde.

HDC_0016w.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018