9. KLASSE

I 9. klasse er følgende fag obligatoriske:

  • Dansk
  • Matematik
  • Engelsk
  • Tysk eller fransk (fransk kun hvis man har haft det i 7+8 klasse)
  • Idræt
  • Samfundsfag
  • Fysik/kemi
  • Biologi / geografi
  • Historie

Undervisningen i skolens 9. klasser er niveaudelt, sammen med skolens 10 klasser i dansk, matematik, engelsk og tysk. Eleverne bliver delt på fem hold inden for hvert fag, således at alle modtager undervisning sammen med andre, som er på cirka samme niveau som dem selv. Undervisningen varetages af et fagteam, som altid har din læring i fokus. Det betyder, at vi hele tiden følger din læring og faglige udvikling tæt, så din læring i de enkelte fag altid er optimal.

Endvidere er det vigtigt for os at gøre undervisningen interessant og varieret, og derfor indgår fagene i et dynamisk samspil med hinanden.

Du vil således ofte modtage undervisning, som er projekt- eller temaorienteret, og som altid er koblet op på det samfund og den virkelighed, vi er en del af.

Målet med undervisningen er meget mere end at klare sig godt til sommerens FP9-prøver. Målet er altid at blive bedre til at lære at lære, og til at følge din egen udvikling i de enkelte fag. Dette gøres bl.a. ved, at du sammen med dine lærere bliver god til at opsætte nogle konkrete læringsmål i de enkelte fag. Det er altid motiverende at nå disse mål - især når du gør det sammen med andre på en sjov og afvekslende måde.

HDC_0013w.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018