Cambridge English

På Billeshave Efterskole har du mulighed for at få Cambridge English som valgfag og tage en internationalt anerkendt eksamen, som munder ud i et diplom fra Cambridge University i England. Diplomet er anerkendt verden over og kan åbne døre for dig til uddannelsessteder og jobmuligheder i mange lande.

Undervisere fra England og New Zealand

Til at undervise dig i Cambridge English på Billeshave Efterskole får du to kompetente undervisere, der begge har engelsk som førstesprog:

  • Alison, som oprindeligt kommer fra England og har boet i Danmark siden 2004. Alison har arbejdet som folkeskolelærer i mange år, inden hun blev lærer på Billeshave Efterskole i 2015.
  • Steve fra New Zealand, som har boet i Danmark siden 1998. Han har været efterskolelærer siden 2014 og underviser også på skolens rugbylinje.

Det er derfor helt naturligt, at du også uden for undervisningen vil kommunikere på engelsk med de to undervisere.

Engelsk på eliteniveau

Cambridge English er engelsk på eliteniveau og er for dig, som vil noget mere med sproget. For at kunne vælge Cambridge English er det derfor også en forudsætning, at du får min. 7 i karakter i engelsk.

Fra skoleåret 2018/2019 tilbyder vi to former for Cambridge-undervisning: ”Cambridge First” og ”Cambridge Advanced”. Cambridge Advanced er et niveau over Cambridge First og stiller større krav til dine engelskkundskaber end Cambridge First. Uanset om du vælger Cambridge First eller Cambridge Advanced, vil du komme til at opleve, at undervisningen er mere struktureret end ”almindelig engelsk”, fordi faget skal leve op til nogle ”Cambridge-standarder”.

Hvad koster det?

Cambridge-undervisning, eksamen, bøger og evt. rejse er ikke en del af skolepengene, og du skal derfor betale ekstra for dette. Du kan vælge mellem to pakker:

  • Cambridge Basic: Her får du Cambridge-undervisning, bøger og eksamen. Prisen for Cambridge Basic er 2.600,- kr. for et skoleår.
  • Cambridge Extended: Her får du Cambridge-undervisning, bøger, eksamen og en rejse til et engelsktalende land. Prisen for Cambridge Extended er 7.000,- kr. for et skoleår. Læs mere om rejsen herunder.

Rejse til Edinburgh

Vælger du Cambridge Extended får du en rejse til Edinburgh, hvor du kan prøve at være elev for en dag på en skotsk skole med skoleuniform og formel omgangstone. Vi er afsted i en uge og får en stor kulturel og sproglig oplevelse. Vi taler udelukkende engelsk på turen, hvor begge vores undervisere, Alison og Steve, er med.

Hvorfor vælge Cambridge English på Billeshave Efterskole?

Vi lever i en globaliseret verden, hvor mange uddannelser og jobs er på engelsk, og hvor vi rejser og har meget mere kontakt til mennesker fra andre dele af verden. Med en Cambridge-eksamen får du ikke bare en masse selvtillid til at kommunikere på engelsk; du får også et håndgribeligt bevis, som kan være en adgangsbillet til mange muligheder i fremtiden. Der afvikles eksamener i Cambridge English i mere end 160 forskellige lande, og Cambridge-diplomet er anerkendt af 20.000 uddannelsessteder, regeringer og virksomheder verden over.

Læs mere om Cambridge English på

DC_9567.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018