Cambridge English

Billeshave Efterskole tilbyder undervisning i Cambridge English.

Cambridge English er en internationalt anerkendt uddannelse med diplom som udstedes af Cambridge University, England. Cambridge English giver en unik tilgang til undervisning af sproget som styrker både dit sproglige og faglige kompetencer. Diplomet er godkendt verden over og kan åbne døre for dig til uddannelsesteder og jobmuligheder i mange lande. Cambridge English eksamener afvikles i mere end 160 forskellige lande og er anerkendt af 20.000 uddannelsessteder, regeringer og virksomheder verden over.

På Billeshave Efterskole kan du vælge Cambridge English eller Cambridge Advanced.

Vores to lærere, Alison og Steve står får undervisningen i disse fag.

Alison er fra England og Steve er fra New Zealand.

Undervisningen, prøver, bøger osv. er ikke en del af skolepengene, og der vil derfor være en ekstra brugerbetaling på dette.

Der vil i forbindelse med Cambridge undervisningen også være muligt at tilkøbe en rejsepakke, hvor klassen tager til et engelsktalende land i løbet af skoleåret.


For mere informationen se linket. http://cambridgeinstitute.dk

DC_9567.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018