eSport

Counterstrike på Billeshave Efterskole

Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole efter sommerferien.

På skolens counterstrike linje bliver du mødt med rigtig mange udfordringer ud over det at game.

Hvis du vil være virkelig dygtig inden for counterstrike, så kræver det vedholdenhed, teamånd, empati, teamsamarbejde og forståelse for, at succes ikke kommer uden hårdt arbejde. Dedikation, teamsamarbejde og kompromiser er målet til succes.

Professionel counterstrike minder meget om professionel cykling. Et hold er ikke stærkere end det svageste medlem på holdet. Hvis et CS-team ikke formår at arbejde sammen som en enhed og støtte, hjælpe samt bakke hinanden op 24/7, så kommer de aldrig op på et niveau, hvor de kan gøre sig gældende. Her hjælper det ikke at sidde på et hold med fire andre dygtige spillere, hvis ikke teamet formår at arbejde sammen.

Vi har valgt en meget seriøs tilgang til vores CS-linje, og derfor vil der også blive stillet krav om sund livsstil, masser af motion og fysisk træning plus samarbejdsøvelser, inden det bliver tid til at sætte sig foran computerne. Skolens CS-linje har cirka seks timers træning om ugen på lige fod med skolens andre linjer. De seks timer vil primært blive brugt foran computeren. Men herudover vil der være krav til selvtræning og obligatorisk valg af fysiske valgfag, således at alle spillerne er i god form, hvilket er grundlaget for at kunne yde maksimalt, når det gælder foran computeren. Der vil selvfølgelig også være åbent til lokalet uden for undervisningstid, men dog efter aftale med Sebastian, således der er mulighed for selvtræning, samt team battle om aftenen og i weekender.

Skolens CS-lokale er under opbygning og står klar til august 2017. Her vil være god plads til spillerne, det rigtige lys, mørklægning samt tyverialarm, således du roligt kan tage dine egne ting med. Spillerens computere må ikke være på værelser eller andre steder på skolen. Der er altid låst til lokalet, og der bliver kun åbent op til undervisning eller efter aftale med holdets teammanager. Som udgangspunkt vil der ud over de seks timers undervisning også blive åbnet op til lokalet en aften eller to om ugen.

De elever, som vælger at være en del af BE.eSport/Alpha Gaming, må påregne at skulle deltage i konkurrencer i nogle weekender i løbet af skoleåret samt deltage i en teambuilding tur eller to, som også ligger i weekender.

Til daglig er det vores lærer, Sebastian Seneberg Nielsen, som står for undervisningen på skolens CS-linje. Sebastian har selv spillet i 17 år og har været Team Manager på nogle af landets bedste hold. Herudover er han både kommentator og ekspert på Danmarks største Counterstrike-site.

Målet er, at skolens elever skal være blandt landets bedste. Vi har nemlig indgået et samarbejde med Alpha Gaming, som betyder, at skolens bedste hold skal spille turnering for Alpha, der også kommer på skolen og står for en bootcamp.

Counterstrike-linjen støttes af Alpha Gaming, for hvem skolens bedste hold skal spille turneringer.

Se link her

twitterCover.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018