KOK

KOK

Interessere du dig for at lave mad? Er du nysgerrig og parat til at snuse til din drøm???

Har du en interesse for at lave mad, så er det den gastronomiske linje du skal vælge her på Billeshave.

I vores køkken vil du møde vores professionelle og meget dygtige kokke, der brænder for at lave mad og for at lære dig om alt inden for kokkefaget - lige fra de rutineprægede opgaver til den finere madkunst. Så kan du lide at lave mad? Vil du gerne lære endnu mere, og er du indstillet på at være teamplayer? Så kom og vær med!

På kokkelinjen får du de nødvendige færdigheder og en undervisning, som ruster dig til et fremtidigt job som kok. Vi arbejder med skarpe deadlines - ligesom i real life - og går ikke på kompromis med æstetikken og den gode kvalitet.

Så tænker du på at uddanne dig eller bare syntes at lave mad er sjovt, så er det her du skal bruge et år.

Vi vil udfordre dig, give dig selvtillid og ikke mindst får du lov til at arbejde selvstændigt med selvvalgte eller bundne opgaver……her er det dig der kommer med dine ønsker og forudsætninger for hvad du vil!!

Vi arbejder ud fra årstidernes råvarer, vi sammensætter vores egne menuer, vi planlægger og arrangerer så du er godt rustet til dit videre liv.

Ligeledes kommer vi også omkring ernæring, og hygiejne da det er en væsentlig faktor i et køkken.

I slutningen af året får du en selvvalgt opgave du skal lave hvor du vil blive bedømt af linjefagets professionelle kok.

Kokkelinjen er for dig, der hylder den gode madoplevelse - for alle sanserne!

Kokkelinjen

img18.jpg
DC_5012.jpg
Kokke04.jpg
DC_5043.jpg
menu6.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018