Kunst

Bliv dygtig!

Billeshave Efterskole har en virkelig dygtig underviser, der inspirerer dig til at blive endnu dygtigere. Hun hedder Karen Thomsen.

Karen er professionel kunstner, og har sit eget galleri i Fredericia.
Herudover har Karen en stor berøringsflade i det danske kunstnermiljø, og hun udstiller både internationalt (senest Beijing i Kina) og nationalt.

Karen arbejder med mange former for kunst. Se hendes facebookside her:

www.facebook.com/ArtKarenT

Herudover er Karen også en del af Danmarks første billedkunst-koncert-ensemble. Se deres hjemmeside her:

www.expandingcanvas.dk


Så kom og bliv inspireret! Vi får teori og derigennem også en kunstforståelse, der kan hjælpe os til selv at forstå vores egen kunst. Gennem leg, kreativitet og løbende malertekniske forbedringer vil vi skabe forskellige værker, hvor dit personlige udtryk kommer frem.

Vær kreativ! Vi laver mange selvstændige opgaver, hvor DU får lov til at bruge din kreative side og udvikle dig selv. Der arbejdes med mange forskellige tegning/malerteknikker, hvor vi dykker ned i indhold og form og farvernes univers.

Bliv overrasket! Gennem hele skoleåret er der adskillige ekskursioner til museer, kunstnere og andet, der kan inspirere os. Derudover laver vi flere udstillinger for at vise alt det, vi laver på linjen.
Vi maler graffiti og lader de forskellige udtryk mødes, og gennem collagearbejde opfinder vi nye billedsprog.

Bliv udfordret! Billeshave efterskole deltager nogle år i DM i tegning for efterskoler, hvor vi får sat os selv på prøve. Vi recycler skulpturer i stort som småt, skabt af det vi ellers smider ud og hvad vi har, på en bevidstgørende måde.

Få nye horisonter! Kunsthistorien, musikken, poesi og fysisk bevægelse er kilder, som vi øser af, forholder os til og nyfortolker

Få færdigheder! Du vil få undervisning i f.eks. foto, tegning og maleri mm. Gennem faglig udvikling og kunnen opnår du en meget større frihed i at arbejde kunstnerisk, so let's move...

Knyt bånd og få venner! Tag på Billeshave Efterskole og oplev det unikke fællesskab og samarbejde, som du ALDRIG vil glemme. Vi laver individuelle værker og fællesværker

Du er i høj grad medbestemmende/medvirkende i alt!


Kunst Og Designimg19.jpg
7gV1Ofpjy4D2xes3f_yh.jpg
ceJh6W2wNYo7yH5B9xU0.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018