Foto linje

Fra august 2018 starter vi fotolinje op på Billeshave Efterskole.

Vi har allieret os med to professionelle fotografer til at varetage undervisningen på skolens nye linje.

Til daglige ejer og driver de Studio 64 i Middelfart.

Brian er professionel reklamefotograf, og er vildt dygtig til at tage samt arbejde med billeder inden for dette felt. Brian har mange års erfaring med forskellige foto opgaver inde for mange forskellige områder i det danske erhvervsliv. Se noget af hans arbejde her.

Brian arbejder også med Photoshop som billedredigerings program, og går i det hele taget meget op i at billedet bliver så perfekt som muligt, fordi ens udstyr er i orden, og fordi man ved hvordan man arbejder med billedredigering.

Brian kan også lokkes med ud i naturen, men det kræver at eleverne er yderst fortrolige med deres fotoudstyr, samt udviser ret stor tålmodighed, da naturfotografering oftest er mere kompliceret end de fleste umiddelbart tror.

Rikke, hvis forældre grundlagde og ejede Studio 64, er portræt fotograf.

Rikkes arbejde er meget centreret omkring mennesker, og oftest flere på én gang, hvilket kan være en stor udfordring når flere skal se perfekt ud på det samme billede. Hun tager bl.a. familie og bryllups portrætter, men arbejde også med professionelle portrætter til det danske erhvervsliv. Se noget af hendes arbejder her.

Så med Brian og Rikke som undervisere på vores nye linje, er der rig mulighed for virkelig at lærer noget omkring fotografering fra professionelle fotografer. Klik ind på deres hjemmeside og læs mere om både Brian og Rikke her.

Vi anbefaler at eleverne selv har et digitalt spejlrefleks kamera med, da skolen pt. ikke råder over særlig mange kamera. Lad være med at indkøbe dyre eller specielle objektiver, hvis ikke i har det. Der skal også være noget at ønske sig til jul.

Linjen er ikke særlig stor, så der vil kun være plads til et begrænset antal elever.

Det er først til mølle princippet.

rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018