Rugby

Rugbylinjen på Billeshave Efterskole er for alle drenge og piger, som vil dyrke en hård fysisk sport, udfordre sig selv – og have det sjovt!

I rugby gælder det om at glemme sig selv og blive en del af et større fællesskab. Det sociale fællesskab fylder meget i rugbysporten, og det gør det også på Billeshave Efterskole. Vi spiller, træner og lever efter værdierne i dansk rugby: Passion, sammenhold, disciplin, respekt og fairplay.

Træning og turneringer

På rugbylinjen træner vi tre gange om ugen – og derfor kan du nå at udvikle dig meget i løbet af et efterskoleår. Her går vi i dybden med de forskellige discipliner, og uanset om du er helt ny eller en erfaren rugbyspiller, kan du rykke dig rigtig meget her hos os!

Vi træner de basis-skills, man skal have som rugbyspiller, og derudover øver vi en masse teknik, taktik, tackling og kontakt.

I vinterhalvåret fokuserer vi på at blive klar til at spille en masse rugby. Derfor bruger vi en del tid på styrketræning og konditionsforbedring. Og når vejret så er til det, træner og spiller vi på skolens baner – både i timerne og i fritiden!

Vi deltager i løbet af året også i en række ungdomsturneringer under Dansk Rugby Union. Her får vi prøvet spillet af mod ungdomsspillere fra hele landet.

Bliv trænet af en professionel

Rugby-træningen bliver varetaget af Steve Atkins som har stor erfaring både som spiller og træner på divisionsniveau, og han er en del af elitesatsningen RAW – Rugby Alliance West. Steve kommer fra det store rugby-land New Zealand, og han har spillet på det danske landshold og været professionel rugbyspiller på højeste niveau i både Australien, England og Frankrig. I dag er han tilknyttet det danske U18-landshold som træner.

Steves store drivkraft er, at han elsker at være sammen med de unge og se deres udvikling. Både på banen og på efterskolen generelt. Han bruger rugby til at flytte dem og presse dem – og på den måde får man et helt specielt bånd til Steve, når man spiller på efterskolens rugby-hold.

Steve har i løbet af de fire år, han har været efterskolelærer, trænet flere elever op til at fortsætte på U18-landsholdet. Så hvis talentet, drømmen og viljen er til det, er der mulighed for at komme rigtig langt i Rugby-verden efter et år på Billeshaves rugbylinje.

Rygbylinjen på Billeshave Efterskole


Efterskole med rugbylinje
Rygby som linjefag på Billeshave Efterskole
Rygby som linjefag på Billeshave Efterskole
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018