Rugby

Rugby er en idræt, hvor drenge bliver til mænd, og vi går tilbage til rødderne og urmennesket. Vores elever skal have lov at komme ud af de feminine normer og bruge deres fysik. Det gælder om at glemme sig selv og blive en del af et større fællesskab, og lige præcis her kan rugby byde ind med anderledes traditioner end andre idrætsgrene. Det sociale fællesskab fylder meget i rugbysporten, og dette ser vi som en god kultur på Billeshave Efterskole.

Træningen bliver varetaget af Steve Atkins som har stor erfaring både som spiller og træner på divisionsniveau, og som stifter af elitesatsningen RAW – Rugby Alliance West. Steve er tilknyttet U18-landsholdet.

Vi tror samtidig på, at skolens beliggenhed midt i Danmark kan tiltrække både garvede rugbyspillere fra hele landet, men også nye ansigter til sporten. Det tager under to timer fra København og en time fra Aarhus, så det er nemt at komme til skolen.

Rugby er selvfølgelig mest kendt for at være en hård fysisk sport, hvor drengene går mudrede fra banen, men det er samtidig en sportsgren for piger, som tør udfordre sig selv. Og dem, vil vi også meget gerne have, kommer på efterskolen.

rugby-img1.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018