Skateboard

På Billeshave Efterskoles skatelinje arbejder vi med alt, hvad der har med skateboardkulturen at gøre, både på og uden for skolen. Skating er en livsstil – og den får du et indblik i her.

Vi skater street, bowl, park, trapper, whatever! You name it – og vi gør det!

Men vi ser også skatefilm, lærer om dansk skateboardhistorie, laver videoklip, bygger obstacles og tager på korte ture til bl.a. Kolding Skatepark, Odense Skatehal og De Orange Haller i Fredericia. Vi deltager også til større skateboard-events i dansk skateboarding, når muligt.

På vores skatelinje kan du være med - uanset niveau. Om du lige er begyndt eller er en af flipkongerne, så er skateboarding for alle. Om du er dreng eller pige, spiller ingen rolle. Ét er sikkert: Vi sørger for, at du bliver udfordret ud fra dit niveau, og vi vil gerne være med til at rykke dine grænser.

Du vil hurtigt finde ud af, at selvom skating kan virke som en individuel sport, kommer man tit længere, hvis man kan samarbejde og hjælpe hinanden – både til konkurrencer og i hverdagen.

Hvad laver vi på skatelinjen?

Hos os har du skateboarding to eftermiddage om ugen, hvor vi både arbejder med længerevarende projekter, koncentrerer os om at blive bedre til at skate og tager på ture.

Hver 3. uge tager hele linjen på en længere tur i bus og besøger en skatepark. Uden for linje-undervisningen, kan du og de andre elever selvfølgelig bruge al den tid, I har lyst, til at give den gas i skolens egen beton-skatepark. Eller du kan skate vores indendørs minirampe og multipark i hallen.

Undervisningen er tilrettelagt sådan, at alle bliver udfordret på deres niveau og kreativitet og lærer om dansk skateboarding og skateboardkulturen generelt.

FEDE SKATEFACILITETER

Vi har vores egen udendørs beton-skatepark – med ramper, boxes og rails. Indendørs har vi minirampe og multipark i vores hal. I foråret 2017 har vi lagt gulvet om i vores hal, så man nu kan skate i hele hallen!

ER DU TIL SNOWBOARD?

I løbet af vinteren tager vi på skiferie med hele skolen. Her vil der for skateboardlinjens vedkommende være et stort fokus på snowboard efter alle kunstens regler. Hvis du dog hellere vil stå på ski, må du selvfølgelig også gerne det.

PROFESSIONEL SKATE-INSTRUKTØR

Skateboardlæreren, Kim Batiste, har selv stået på skateboard det meste af sit liv og har en bred indsigt i dansk skateboarding. Kim lever af at være skateboardinstruktør og har bl.a. sit eget firma, hvor han afholder skateboard-camps, -events og -konkurrencer.


Skateboardskolen

img24.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018