Skateboard

Vi arbejder med alt, hvad der har med skateboardkulturen at gøre – både i og uden for skolen.

Vi skater street, bowl, park, trapper, what ever! You name it! Og vi gør det!

Vi ser skatefilm, lærer om dansk skateboardhistorie, laver videoklip, bygger obstacles, og tager på korte ture til bl.a. Kolding Skatepark, Odense Skatehal og De Orange Haller i Fredericia. Vi deltager også til betydelige skateboard events i dansk skateboarding, når muligt.

Uanset niveau - om du lige er begyndt eller er en af flipkongerne, så er skateboarding for alle! Om du dreng eller pige spiller ingen rolle. Ét er sikkert: Vi sørger for, at du bliver udfordret ud fra dit niveau.

Linjefaget

Hos os har du skateboarding to eftermiddage ugentligt. Ofte vil en mindre gruppe på 7 tage afsted til en nærliggende skatepark med den ene instruktør, mens resten af holdet bliver hjemme og fx arbejder med videoprojekter, skateboardhistorie eller blot bruger tiden på at skate og blive bedre.

Hver 3. uge tager hele linjen på en længere tur i bus og besøger en skatepark. Uden for linje-undervisningen, kan du og de andre elever selvfølgelig bruge al den tid I har lyst til at give den gas i skolens egen beton skatepark, med ramper, boxes og rails eller skate vores indendørs minirampe og multipark.

Undervisningen vil blive tilrettelagt således, at alle udfordres på deres niveau og kreativitet, samt lærer om dansk skateboarding og skateboardkulturen generelt.

Skateboardlæreren, Kim Batiste, har selv stået på skateboard det meste af sit liv og har en bred indsigt i dansk skateboarding. Kim lever af at være skateboardinstruktør og har bl.a. sit eget firma, hvor han afholder skateboard-camps, -events og -konkurrencer.

Snowboard

I løbet af vinteren tager efterskolen på skiferie. Her vil der for skateboardlinjens vedkommende være et stort fokus på snowboard efter alle kunstens regler. Hvis du dog hellere vil stå på ski, må du selvfølgelig også gerne det.

I foråret 2017 har vi lagt gulvet om i vores hal, således man nu kan skate i hele hallen !!!.


Skateboardskolen

img24.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018