Skateboard

Kom til Efterskolernes Dag, søndag den 24. september mellem 13.00-17.00


Sidewalksurfing

Vi arbejder med alt, hvad der har med skatekulturen at gøre – både i og uden for skolen.

Vi skater street, bowl, park, trapper, what ever! You name it! Og vi gør det! Vi cruiser på longboards, ser skatefilm, bygger ramper og obstacles, designer vores egne cruiser-/longboards og tager på roadtrip til bl.a. Kolding Skatepark, Odense Skatehal og De Orange Haller i Fredericia.

Uanset niveau - om du lige er begyndt eller er en af flipkongerne, så er skateboarding for alle! Om du dreng eller pige spiller ingen rolle. Ét er sikkert: Vi sørger for, at du bliver udfordret ud fra dit niveau.

Linjefaget

Hos os har du skateboarding to eftermiddage ugentligt. Her vil der være fælles undervisning for hele linjen. Derudover kan du og de andre elever selvfølgelig bruge fritiden i hverdage og weekenderne til at give den gas i skolens egen park, med ramper, boxes og rails eller skate på vores indendørs fun-ramp.

I foråret 2017 har vi lagt gulvet om i vores hal, således man nu kan skate i hele hallen !!!.

Vi har vores egen minibus, som vi indimellem bruger til vores roadtrips rundt til nærliggende spots i linjetiden.

Undervisningen vil blive tilrettelagt således, at der er udfordringer på alle skateboardingniveauer. Fælles for alle, uanset niveau, vil dog være en gennemgang af sikkerhed, faldteknik, regler udstyr osv.

Skateboardlæreren, Kim Batiste, har selv stået på skateboard det meste af sit liv og har i dag sit eget firma ved siden af, hvor han bl.a. laver skate camps.

Fra skoleåret 2016/2017 må der påregnes en ekstra brugerbetaling på ca. 1000 kr. for linjeturen.

Snowboard

I løbet af vinteren tager efterskolen på skiferie. Her vil der for skateboardlinjens vedkommende være et stort fokus på snowboard efter alle kunstens regler. Hvis du dog hellere vil stå på ski, må du selvfølgelig også gerne det.

Vi håber meget at kunne byde dig velkommen til et år på skateboardskolen på Billeshave Efterskole. Ring til kontoret på tlf.: 64 40 60 94 eller mail til mail@billeshave.dk for at få mere information om ledige pladser på linjen.

Skateboardskolen

img24.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018