TVÆRFAGLIGT

På Billeshave Efterskole har du meget tværfaglig undervisning. Lærerne er organiserede i et 9. klasseteam og et 10. klasseteam, der altid tilrettelægger deres undervisning sammen, så den tilgodeser mest mulig tværfaglighed.

Eksempelvis kan du således arbejde med fagene ud fra et tema som "Broer". Her kan fagene matematik, fysik og kemi bruges til at lave beregninger omkring konstruktion og materialevalg ved bygning af broer. De humanistiske fag kan bruges til at undersøge betydningen af broer i en bredere forstand. Hvordan bygger man f.eks. broer mellem mennesker eller lande? Fagene bruges på noget som udbygger din forståelse af både faget og dets anvendelighed, og samtidig får du en masse ny spændende viden om det emne, du beskæftiger dig med.

Den tværfaglige dimension er naturligvis også i spil i særlige tværfaglige uger som innovationsugen eller filmugen.

HDC_0003w.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018