INNOVATION

Innovation indgår som et naturligt element for alle 10. klasseelever.

Undervisningen i innovation giver eleverne en række færdigheder og kompetencer inden for entreprenørskab, innovation og naturvidenskab.

Målet er at stimulere fremtidens nye iværksættere ved at klæde eleverne fagligt stærkt på inden for områder såsom anvendt naturvidenskab, idégenerering, projektledelse, samarbejde og prototypefremstilling.

Et af målene med undervisningen er bl.a. at deltage i forskellige innovations- og entreprenørskabskonkurrencer med andre skoler for herigennem at opnå styrker i at fremlægge egne prototyper og fagligt få mulighed for at vurdere opfindelsernes succesmulighed.

I løbet af skoleåret samarbejdes der bl.a. med private virksomheder og andre uddannelsesinstitutioner inden for forskellige fagfelter.

Innovation på Billeshave stimulerer din fantasi, udbygger din viden og udbygger din skaberevner.
img21.jpg
rugby.jpg
Rugby er en idræt hvor drenge bliver til mænd, vi går tilbage til rødderne og urmennesket.
RUGBY
kok_be.jpg
Har du en drøm om at arbejde professionelt som kok? Kokkelinjen giver dig en kvalificeret og inspirerende start på din kokkekarriere.
KOK
skateboard.jpg
Mod, fokus, teknik, nye tricks, fællesskab. ”Skateboardskolen” giver dig det hele. Come and join the club. Vi skater i timerne!
Skateboard
adventure_be.jpg
Mountainbike, klatring, kajak, adventure race og meget mere. ”Adventure” er for dig som elsker udfordringer og vild natur.
Adventure
art_be.jpg
Er du kreativ? Så bliv udfordret. Bliv inspireret. Bliv dygtig. ”Art & Design” styrker din kreativitet og dine kunstneriske muligheder.
Kunst
ridelinje2016.jpg
Spring, dressur og turridning. Ridning og hestepleje i fantastiske omgivelser. Ridning på Billeshave er en oplevelse for livet.
RIDNING
WhatsApp_Image_2017-03-13_at_8.31.43_PM.jpeg
Et år med Counterstrike. Det lyder måske som en drøm, og den går i opfyldelse på Billeshave Efterskole
ESPORT
NyLinje.jpg
Vi starter et nyt linjefag op til august 2018 - følg med her
NY LINJE 2018