Udlandsrejser

Vi rejser ud i verden - Skal du med?

Hvert år tager vi eleverne med på tur ud i Europa. Det kan være i Skandinavien eller andre steder i Europa. Det kan også være uden for Europa. Fælles for begge ture er, at de er inkluderet i prisen.

Kulturturen

Den anden tur går gerne et sted hen, hvor flere ønsker kan blive opfyldt. På denne tur vil vi gerne koble noget af det, som eleverne skal opleve, til deres daglige undervisning og som en del af deres eksamenspensum. Samtidig vil vi også gerne give dem noget historisk, socialt og kulturel indsigt i det område, vi befinder os i. Sidst men ikke mindst forsøger vi at lægge en eller to linjedage ind i den by eller det område, som vi befinder os i. Det har vi erfaring med virker rigtig godt.

Denne tur ligger typisk i starten af september.

Skituren

Den ene tur er en skitur, da denne form for fællestur giver en masse til eleverne i forhold til motion, fællesskab og sammenhold. Vi rejser gerne på en måde, hvorpå eleverne selv skal stå med en eller anden form for ansvar. Det kan være eleverne skal bo i hytter, og de selv skal handle ind i pågældende land samt lave mad til deres hytte, hver dag.

Skituren er typisk placeret i foråret.

Udover de to rejser er der også mulighed for at komme med til Skotland som er en del af vores Cambridge Class, men dette er ikke inkluderet i prisen.