Gastro

Interesserer du dig for at lave mad?

Gastro handler ikke om kolonarisk ypperlighed, men det handler om smag. Smag og passion gennem forberedelse, tilberedning, omtanke og nysgerrighed.

At bringe smag frem i maden, om det så er den mest simple hverdagsret, kærestemiddagen på SU- budget eller en lækker nytårsmenu, så er smagen omdrejningspunktet. For at skabe smag skal der krydderier til, uden det hverken bliver for voldsomt, for lidt eller for forvirrende. Flere krydderier er ikke lig med bedre smag.

Er du vores nye elev?

Vi leder efter dig, som er nysgerrig på at få smagssansen i spil og finde passionen for madlavningens kunst.

Kan du følge en opskrift, og er du vant til at gøre dig umage med de ting, du laver, så er det lige dig, vi leder efter. Du behøver ikke nødvendigvis have en masse køkken skills, og du må heller ikke være bange for at freestyle i et køkken.

Det er vigtigt, at du er passioneret omkring mad og madlavning, og at du har tålmodighed i et køkken.

At balancere flere komponenter til en ret lykkes ikke, med mindre du har overblik og følger anvisninger. Dog behøver du ikke nødvendigvis at være teenage masterchef for at være med på Gastro. Du kan sagtens være med uden at have ret megen erfaring. Det vigtigste er, at du er villig til at lære, tage noter, være nysgerrig og stille spørgsmål.

Skynd dig, at få en plads på linjen!

Der er som udgangspunkt plads til 10 – 12 elever, så vil du være med, skal du være hurtig.

Udover at du skal lære en masse om råvarer, køkkenudstyr, teknikker med en kniv osv. så arbejder vi også på, at du ved slutningen af året får en bog med hjem, hvori alle dine bedste opskrifter med billeder fra årets løb er samlet.

Er du en fremtidig kok på en Michelinrestaurant?

Det er vigtigt, at du ikke dukker op med diverse allergier, og at du ikke er hindret i at spise alle fødevarer af enten kulturel, personlig eller religiøs årsag, for vi tilbereder det hele, og vi smager samt spiser det hele.

Vores mål er at få sanserne i spil og lære at navigere i et køkken med passion for mad og en god mavefornemmelse. Hvem ved, om der kommer fremtidige Michelinstjerner ud af det?

Tag et år på gastrolinjen

Kan du lide at lave mad? Vil du gerne lære endnu mere, og er du indstillet på at være teamplayer? Så kom og vær med. Gastrolinjen er for dig, der hylder den gode madoplevelse – for alle sanserne!

Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig hele vejen gennem madlavningens kunst.