Skateboard

You name it – og vi gør det!

På Billeshave Efterskoles skatelinje arbejder vi med alt, der har med skateboardkulturen at gøre, både på og uden for skolen. Skating er en livsstil – og den får du et indblik i her.

Vi skater street, bowl, park, trapper, whatever! You name it – og vi gør det!

Vi ser også skatefilm, lærer om dansk skateboardhistorie, laver videoklip, bygger obstacles og tager på korte ture til bl.a. Kolding Skatepark, Odense Skatehal og De Orange Haller i Fredericia. Vi deltager i større skateboard-events i dansk skateboarding, når det er muligt.

Nybegynder eller flipkonge

På vores skatelinje kan du være med – uanset niveau. Om du lige er begyndt eller er en af flipkongerne, så er skateboarding på Billeshave for alle. Om du er dreng eller pige, spiller ingen rolle. Ét er sikkert: Vi sørger for, at du bliver udfordret ud fra dit niveau, og vi vil gerne være med til at rykke dine grænser.

Du vil hurtigt finde ud af, at selvom skating kan virke som en individuel sport, kommer man tit længere, hvis man kan samarbejde og hjælpe hinanden – både til konkurrencer og i hverdagen.

Hvad laver vi på skatelinjen?

Hos os har du skateboarding tre eftermiddage om ugen, hvor vi blandt andet arbejder med længerevarende projekter, koncentrerer os om at blive bedre til at skate og tager på ture.

Cirka en gang om måneden tager hele linjen på en længere tur i bus og besøger en skatepark. Uden for linje-undervisningen kan du og de andre elever selvfølgelig bruge al den tid, I har lyst, på at give den gas i skolens egen beton-skatepark. Du kan også skate i vores multihal i fritiden, når den ikke bruges til anden undervisning mm.

Undervisningen er tilrettelagt sådan, at alle bliver udfordret på deres niveau og kreativitet, og man lærer om dansk skateboarding og skateboardkulturen generelt.

Fede skatefaciliteter

Vi har vores egen udendørs beton-skatepark – med ramper, boxes og rails. Indendørs har vi minirampe og multipark i vores store hal, hvor gulvet er særligt designet til, at du kan færdes over det hele.

Er du til snowboard?

I løbet af vinteren tager vi på skiferie med hele skolen. Her vil der for skateboardlinjens vedkommende være et stort fokus på snowboard efter alle kunstens regler. Hvis du hellere vil stå på ski, må du selvfølgelig også gerne det.